Впровадження інновацій при викладанні теоретичних основ електротехніки в умовах дистанційного навчання - Попова, Ірина Олексіївна; Popovа, Iryna; Вовк, Олександр Юрійович; Vovk, Oleksandr (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
UA: Розглянуті ключові аспекти інноваційного підходу до організації освітнього процесу та підготовки здобувачів. Досліджено та охарактеризовано можливості інформатизації освітнього простору, методи використання новітніх технологій у процесі організації освітнього процесу, а саме: використання інтерактивних технологій, віртуальних лабораторій, спеціальних програмних засобів та вебсерверів, електронних платформ, створення електронної бази. Розкриті особливості організації самостійної роботи здобувачів при вивченні теоретичних основ електротехніки в ситуації вимушеного дистанційного формату навчання. Сформульовані висновки і рекомендації. /// EN: These are considered the key aspects of the innovative approach to the organization of the educational process and the training of applicants. There are also investigations and characterization of the possibilities of informatization of the educational space, methods of using the latest technologies in the process of organizing the educational process, namely: the use of interactive technologies, virtual laboratories, special software and web servers, electronic platforms, and creation of an electronic database. The features of organizing the independent work of applicants when studying the theoretical foundations of electrical engineering in a situation of forced distance learning format are revealed. There are finally formulated conclusions and recommendations.
Implementation of innovations in teaching theoretical foundations of electrical engineering in distance learning
Keywords: дистанційне навчання; інновації; модернізація; цифровізація; мотивація; освітній процес; distance learning; innovations; modernization; digitalization; motivation; educational process