Цінне органічне добриво з відходів птахівництва та рослинництва - Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem (My University, 2021)
На сучасному етапі розвитку агропромислового виробництва виникають проблеми з вирощуванням високоякісної і екологічно безпечної продукції без використання синтетичних речовин при одночасному збереженні родючості ґрунтів. При вирощуванні рослин неможливо обійтися без добрив. Надмірне застосування мінеральних добрив, пестицидів, стимуляторів росту, а також різке зменшення поголів'я тварин послужили причиною значного дефіциту гною, втрати агрономічних цінних властивостей ґрунту.
Keywords: органічні добрива; властивості грунту; пташиний послід; солома; живлення рослин