Удосконалення технології та організації ремонту машинно-тракторного парку в майстерні приватного сільськогосподарського підприємства «Банівка» Приморського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Бакалавр - Авдєєва, Юлія (My University, 2021)
Покращення організації ремонту дасть можливість виконувати ремонт техніки більш якісно та зменшити собівартість виконання ремонту, що позитивно відіб’ється на результатах фінансової діяльності підприємства.
Keywords: ремонтно-обслуговуючі підприємства; організація ремонту; машино-тракторний парк; технологія ремонту