Економічна та біоенергетична ефективність застосування регулятора росту АКМ при вирощуванні помідора - Карпенко, Костянтин Маркович; Карпенко, Константин Маркович; Karpenko, Kostiantyn; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna (My University, 2013)
Uk: Досліджено використання регулятора росту АКМ при вирощуванні помідора на крапельному зрошенні. Розраховано рівень рентабель- ності і біоенергетичний коефіцієнт технологій та запропонованого агроприйому. Встановлено економічну та енергетичну доцільність використання препарату АКМ при вирощуванні помідора. Ru: Исследовано использование регулятора роста АКМ при выращивании помидора на капельном орошении. Рассчитан уровень рентабельности и биоэнергетический коэффициент технологий и предложенного агроприема. Установлено экономическую и энергетическую целесообразность использования препарата АКМ. En: Investigated the use of growth regulators AKM with tomatoes grown in drip irrigation. Calculated profitability ratio and bioenergy technologies and proposed ahropryyomu. Established economic and energy appropriateness of drug AKM.
Экономическая и биоэнергетическая эффективность применения регулятора роста АКМ при выращивании помидора
Economic and bioenergetic efficiency applying growth regulators AKM when growing tomatoes
Keywords: помідор; регулятор росту; біоенергетична оцінка; рентабельність; eкономічна ефективність; біоенергетична оцінка агротехнології; агротехнологія