Дослідження процесу вологопереносу насіння соняшника - Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Чебанов, Андрій Борисович; Чебанов, Андрей Борисович; Chebanov, Andrii (Луцький НТУ, 2021)
Для проведення досліджень відбиралось насіння згідно з Державним Стандартом України СТУ 2240 – 93 “Насіння сільськогосподарських культур: сортові та посівні якості. Технічні умови”
Keywords: насіння сільськогосподарських культур; сортові якості; посівні якості; сушильна шафа; датчик температури; вимірювальний перетворювач; вимірювальний прилад; потенціометр