Повний факторний експеримент другого порядку засобами MathCad - Назарова, Ольга Петрівна; Назарова, Ольга Петровна; Nazarova, Olha; Дьоміна, Наталя Анатоліївна; Демина, Наталья Анатольевна; Domina, Natalia (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
UK: У статті складено програмні блоки основних критеріїв повного факторного експерименту другого порядку для трьох факторів в пакеті MathCad, наведено блок розрахунків точок оптимуму для моделі, яка отримана.EN: The article compiled program blocks of the main criteria for a full factorial experiment of the second order for three factors in the MathCad package, a block for decoding factors and determining the optimum for the model that was obtained.
Keywords: фактор; експеримент; критерій; оптимум; повний факторний експеримент; програмний блок; factor; experiment; criterion; optimum; full factorial experiment; program block