Використання ІКТ як запорука формування професійної іншомовної комунікативної компетентності - Лемещенко-Лагода, Вікторія Володимирівна; Лемещенко-Лагода, Виктория Владимировна; Lemeshchenko-Lahoda, Viktoriia (My University, 2021)
Відповідно до Цілей сталого розвитку (Sustainable Development Goals), які були прийняті на 70-й сесії Генеральної Асамблеї ООН, забезпечення якісної освіти є однією з найнеобхідніших умов для сталого розвитку суспільства. Швидкі темпи змін у світі повинні інтегрувати нові перспективи з метою захисту навколишнього середовища, сприяння сталому розвитку міст та громад, сприяння сталому економічному зростанню та створенню інклюзивних суспільств.
Keywords: Sustainable Development Goals; освіта; сприяння сталому розвитку міст; іншомовна комунікативна компетентність; лексико-граматична компетенція; мовленнєва компетенція; фахова компетенція; мотиваційно-міжособистісна компетенція