Опис до патенту на корисну модель № 124103 "Спосіб вирощування сільськогосподарських культур" - Тарасенко, Володимир Віталійович; Тарасенко, Владимир Витальевич; Tarasenko, Volodymyr (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Спосіб вирощування сільськогосподарських культур, при якому виконують обробіток ґрунту, передпосівну обробку насіння, посів, вирощування розсади та її пересаджування. Посів здійснюють стрічково-координатним способом з оптимальним розміром координатного квадрата, а пересаджування розсади здійснюють трансформацією її координатного розміщення шляхом прямої гомотетії координатного квадрата з коефіцієнтом гомотетії згідно з агротехнологічними вимогами на сільськогосподарську культуру, що вирощується
Keywords: спосіб вирощування сільськогосподарських культур; сільське господарство; технології вирощування сільськогосподарських культур