Використання інтерактивних форм проведення лекційних занять у сучасних умовах - Мацулевич, Олександр Євгенович; Антонова, Галина Володимирівна; Гасан, Макар (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: Сучасні тенденції розвитку професійної освіти диктують необхідність пошуку нових засобів підготовки студентів. У цій статті проводиться аналіз ролі, значущості та можливості застосування інтерактивної лекції як сучасної форми організації навчального процесу в освітніх закладах вищої освіти. EN: Modern trends in the development of professional education dictate the need to find new means of training students. This article analyzes the role, significance and possibility of using an interactive lecture as a modern form of organization of the educational process in educational institutions of higher education.
Keywords: інтерактивна лекція; викладач; міні-лекція; презентація; дискусія; interactive lecture; teacher; mini-lecture; presentation; discussion