Інформаційні технології при вивченні дисципліни «Теоретична механіка» - Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa; Козіна, К. В. (My University, 2020)
Теоретична механіка є фундаментом розвитку технічних наук. На основних законах і принципах теоретичної механіки базується більшість інженерних дисциплін - опір матеріалів, будівельна механіка, гідравліка, теорія механізмів і машин, деталі машин та ін. Застосування в навчальному процесі комп'ютерних технологій полегшує математичну частину розв’язання задач, а також робить процес вивчення теоретичної механіки більш цікавим.
Keywords: теоретична механіка; Mathcad; задачі; розрахунки; комп'ютерні технології