Опис до патенту на корисну модель № 54090 "Механізм для подрібнення горіхів" - Пархоменко, А. П.; Пархоменко, В. Д.; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr (Державний департамент інтелектуальної власності, 2010)
Механізм для подрібнення горіхів, що складається з корпусу, завантажувального бункера, який розташований в верхній частині корпусу, шибера з регулюючим гвинтом та живильним валом, валів, що подрібнюють, розташованих під живильним валом, та шкребків, закріплених під валами, що подрібнюють, який відрізняється тим, що до живильного вала, вздовж твірної, прикріплені ребра
Keywords: механізм для подрібнення горіхів; харчова переробна промисловість; вальцьовий механізм; подрібнення ядра горіха