Розробка автоматизованої системи управління транспортними платформами - Гешева, Г. В. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
На сьогоднішній день без впровадження автоматизованих систем управління технологічним обладнанням будь-яке підприємство України не здатне працювати ефективно і якісно
Keywords: транспортні платформи; автоматизація; мікропроцесорні засоби автоматизації; інтелектуальний датчик; мікропроцесорний контролер