Переваги процесів лезвійної обробки матеріалів інструментами з нітридом бору - Крамарчук, Б. С. (ТДАТУ, 2021)
Інтерес до використання інструменту з надтвердих матеріалів на основі нітриду бору посилюється з кожним роком. Такі матеріали мають унікальні фізико-механічні властивості, які значно відрізняються від традиційних матеріалів, що дозволяє отримати принципово нові результати в матеріалообробці.
Keywords: процес шліфування; високі температури; аморфізація; аморфна плівка; шорсткість; лезвійна обробка