Моделювання складних поверхонь засобами 3ds max - Фельдшеров, Є. О.; Холодняк, Юлія Володимирівна; Холодняк, Юлия Владимировна; Kholodniak, Yuliia (My University, 2019)
Autodesk 3ds Max – професійне програмне забезпечення для створення й редагування тривимірної графіки та анімації. Результатом роботи в програмі 3ds Max є сцени, які складаються з певного набору тривимірних об'єктів.
Keywords: Autodesk 3ds Max; професійне програмне забезпечення; графіка; анімація; моделювання тривимірних об'єктів