Оптимізація системи технічного обслуговування транспортних засобів за результатами діагностування їх технічного стану: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Лощенко, Микола (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Мета роботи: обґрунтування періодичності виконання технічного обслуговування і ремонт АТЗ та підвищення рівня технічної експлуатації автомобілів. Для досягнення мети розв’язуються такі задачі: - аналіз стану питання в теорії та практиці технічного діагностування і ремонту автомобільних транспортних засобів. - дослідження типових систем ТО автомобілів і методів визначення їх періодичності. - аналіз результатів досліджень надійності конструкцій підвісок легкових автомобілів. - аналіз можливих технічних несправностей підвіски легкових автомобілів і обґрунтування параметрів їх діагностування.
Keywords: технічне обслуговування; транспортні засоби; підвіска легкових автомобілів