Газоаналізатор як індивідуальний засіб захисту населення з удосконаленням - Євтушенко, Ганна Олександрівна; Евтушенко, Анна Александровна; Yevtushenko, Hanna (My University, 2018)
UK: На основі теоретичних досліджень і досліджень з допомогою вдосконалення газоаналізатора, в якому шляхом модернізації, основаної на новій сукупності та взаємозв‘язку конструктивних елементів, забезпечується підвищення зручності та безпечності використання. Підвищується зручність та безпечність використання. RU: На основе теоретических исследований и исследований за счет совершенствования газоанализатора, в котором модернизации, основанной на новой совокупности и взаимосвязи конструктивных элементов, обеспечивается повышение удобства и безопасности использования. Повышается удобство и безопасность использования. EN: Based on theoretical studies and research by improving the gas analyzer, in which modernization based on a new set and interrelation of structural elements, the convenience and safety of use is enhanced. Enhance the convenience and safety of use
Газоанализатор как индивидуальное средство защиты населения с усовершенствованием
Gazoanalizator as an individual agenda for protection of population with improvement
Keywords: повітря робочої зони; озон; захист органів дихання; зараження повітря; опорний фотоприймач; воздух рабочей зоны; защита органов дыхания; заражения воздуха; опорный фотоприемник; working area air; ozone; respiratory protection; air contamination; reference photodetector