Сільськогосподарська меліорація і меліоративна техніка. Лабораторний практикум - Караєв, Олександр Гнатович; Караев, Александр Игнатьевич; Karaiev, Oleksandr; Сушко, Сергій Леонідович; Сушко, Сергей Леонидович; Sushko, Serhii; Дядя, Віктор Михайлович; Дядя, Виктор Михайлович; Diadia, Viktor; Саньков, Сергій Михайлович; Саньков, Сергей Михайлович; Sankov, Serhii; et al. (Мелітополь: ПП Белень В.В., 2021)
В лабораторному практикумі наведено лабораторні роботи відповідно до робочої програми дисципліни «Сільськогосподарські і меліоративні машини». В практикумі надано основні теоретичні відомості, які необхідні студентам для вивчення дисципліни і виконання лабораторних робіт. В кінці кожної лабораторної роботи надані питання для самооцінки якості засвоєння матеріалу.
Keywords: лабораторні практикуми; лабораторні роботи; сільськогосподарська меліорація; грунт; зрошування; поливна техніка; дощувальні машини