Інфляційні процеси та основні методи їх запобігання - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana; Прус, Юрій Олександрович; Прус, Юрий Александрович; Prus, Yurii; Петрига, О. М. (My University, 2019)
Загальновідомо, що в сучасних умовах господарювання, інфляція (інфляційні процеси) є значним руйнівником економіки і погіршення стану життя населення кожної країни. В Україні темпи її розвитку за останні роки зросли до критичного рівня. Успішний розвиток економіки країни в значній мірі залежить від своєчасного запобігання та ефективного використання методів її усунення в управлінні розвитком економіки.
Keywords: інфляція; гроші; державне регулювання