Звіт про науково-дослідну роботу. Підпрограма 2 «Розробка інтенсивних технологій виробництва плодоовочевої продукції у відкритому ґрунті за умов сухого Степу України»: проміжний - Алексєєва, Ольга Миколаївна; Алексеева, Ольга Николаевна; Aleksieieva, Olha (My University, 2012)
Основною метою наших досліджень було удосконалення існуючих і розробка нових елементів технологій вирощування зерняткових і кісточкових культур.
Keywords: плодоовочівництво; вирощування суниці; вирощування помідора; вирощування баштанних культур; саджанці; якість плодів