Державний земельний кадастр та землевпорядна експертиза. Модуль 2. Частина 1: практикум для здобувачів вищої освіти «Бакалавр» спеціальності 193 Геодезія та землеустрій ОПП «Геодезія та землеустрій» - Попов, Андрій Сергійович; Popov, Andriy (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Висвітлено добірку практичних завдань, вправ, прикладів з курсу «Державний земельний кадастр та землевпорядна експертиза», а саме кадастрового зонування, реєстрації обмежень у використанні земель та земельних ділянок, розробки земельно-кадастрової документації та аналізу відомостей земельного кадастру. Наведені умови для закріплення теоретичних знань й контрольних перевірок, рекомендована література до засвоєння кожної теми, візуалізовані інструктивно-методичні матеріали, термінологічний словник. Для роботи здобувачів ступеня вищої освіти усіх форм навчання за програмою підготовки бакалаврів зі спеціальності 193 Геодезія та землеустрій ОПП «Геодезія і землеустрій» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Keywords: кадастрове зонування; земельно-кадастрова документація; державна реєстрація земельної ділянки