Роль маркетингу в управлінні безпекою харчування дітей - Коноваленко, Анастасія Сергіївна; Коноваленко, Анастасия Сергеевна; Konovalenko, Anastasiia (Karlovy Vary: Skleněný Můstek, 2019)
Забезпечення якісного, збалансованого харчування дітей та підлітків прямо впливає на розвиток дитячого організму, стан здоров‘я майбутньої нації, розумову, фізичну й соціальну активність молоді та є елементом системи продовольчої безпеки держави.
Keywords: харчування дітей; маркетинг; збалансоване харчування; безпечний харчовий продукт; токсичність