Асоційованість водоростей виду Phormidium Autumnale із іншими представниками альгоугруповань пасовищного біогеоценозу - Щербина, Валентина Вікторівна; Щербина, Валентина Викторовна; Shcherbyna, Valentyna (ТДАТУ, 2020)
UK: В статті наведена схема структури асоційованості водоростей виду Phormidium autumnale із іншими представниками альгоугруповань пасовищного біогеоценозу Великого Чапельського поду Біосферного заповідника «Асканія-Нова» ім. Ф.Е. Фальц-Фейна який знаходяться в режимі контрольованого випасу диких тварин. Встановлені числові значення коефіцієнтів за значеннями яких побудована схема із залученням можливостей програмного модуля GRAPHS. EN: The article presents a diagram of the structure of the association of algae of the species Phormidium autumnale with other representatives of algae community of pasture biogeocenosis of the Great Chapel hearth of the Biosphere Reserve. Askania-Nova F.E. Falz-Fein which are in the mode of controlled grazing of wild animals. Numerical values of coefficients on which values the scheme with involvement of possibilities of the GRAPHS software module is constructed are established.
Keywords: Phormidium autumnale; пасовищний біогеоценоз; асоційованість; pasture biogeocenosis; association