Маестро музики Олександр Чигрин - Турчина, С. (My University, 2015)
15 квітня в ТДАТУ було відкрито меморіальну дошку на честь О. І. Чигрина, засновника і керівника народного естрадного оркестру.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ