Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності викладачів іноземних мов вищої школи - Виноградова, Маргарита Сергіївна; Виноградова, Маргарита Сергеевна; Vynohradova, Marharyta (My University, 2012)
В умовах глобалізації світової економіки, інформаційного етапу розвитку цивілізації, впровадження інформаційних технологій в усіх країнах Європи проводяться реформи національних систем освіти. Освіта і наука сьогодні стають пріоритетними факторами розвитку країни, визначальним фактором багатства якої є знання. За таких умов особливого значення набуває проблема переорієнтації вітчизняної освітньої системи на інноваційний підхід.
Keywords: педагогічна діяльність; мовознавство