Крос-канальні маркетингові комунікації як інноваційний інструмент просування кисломолочної продукції локальних виробників - Мухортова, І. В.; Кукіна, Наталя Володимирівна; Kukina, Natalia (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Розвиток сучасних ринків харчової продукції відбувається в умовах посилення конкуренції, зростання вимог споживачів до якості та прозорості виробництва, а також трансформації моделей споживчої поведінки. Особливо відчутними ці процеси є для локальних виробників кисломолочної продукції, які змушені конкурувати з великими національними та транснаціональними брендами, маючи обмежені фінансові й комунікаційні ресурси. У таких умовах традиційні підходи до маркетингових комунікацій виявляються малоефективними, що актуалізує пошук інноваційних управлінських рішень у сфері просування продукції.
Keywords: маркетингові комунікації; крос-канальні комунікації