Менеджмент : навчальний посібник - Рульєв, Віталій Андрійович; Гуткевич, Світлана Олександрівна (Київ : Центр учбової літератури, 2011)
У навчальному посібнику комплексно висвітлені у відповідності до нормативної про- грами дисципліни “Менеджмент” широке коло проблем сучасного менеджменту: теорети- чні основи та історія його розвитку, цілі, задачі, види, функції, основні закони і закономір- ності менеджменту; основи теорії і методика обґрунтування управлінських рішень; лідерс- тво, а також операційний і стратегічний менеджмент; управління конфліктами, змінами і стресами, ефективність менеджменту організації. У посібнику представлений учбовий тренінг і тестові завдання, які включають основні поняття кожної теми, а також контрольні запитання і завдання, які націлені на глибоке осмислення управлінської діяльності. Посібник надасть реальну допомогу студентам, аспірантам, викладачам, підприємцям та спеціалістам, які займаються проблемами управління.
Keywords: менеджмент як система; інформаційне забезпечення менеджменту; комунікації у менеджменті; управлінські рішення