Сучасні технології - у навчальний процес - Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr (My University, 2014)
ТДАТУ співпрацює з Глобальним екологічним фондом і громадською організацією "Еколайн"
Keywords: ТДАТУ