Поруваті напівпровідники в енергозберігаючих технологіях - Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona; Кідалов, В. В. (My University, 2019)
У результаті обчислень отримали наступні значення ємності: у випадку з електродами поруватого GaAs значення ємності склало 300 мкФ; у випадку з електродами поруватий GaP – 43 мкФ. Проведені дослідження показують, що існує можливість використання як матеріалу електродів суперконденсаторів поруватих зразків GaAs і GaP.
Keywords: електроди; поруваті напівпровідники; метод електрохімічного травлення