Опис до патенту на корисну модель № 106523 "Пристрій моніторингу поточного стану ізоляції обмоток групи трифазних асинхронних електродвигунів з їх автоматичним сушінням" - Нестерчук, Діна Миколаївна; Нестерчук, Дина Николаевна; Nesterchuk, Dina; Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Пристрій моніторингу поточного стану ізоляції обмоток групи трифазних асинхронних електродвигунів з їх автоматичним сушінням містить модуль контролю опору ізоляції та автоматичного сушіння, який містить блок живлення, мікроконтролер, блок світлової сигналізації, блок контролю та вимірювання опору ізоляції, блок керування режимом "сушіння", блок цифрової індикації, блок вводу даних контролю. До модуля контролю опору ізоляції та автоматичного сушіння додатково введений блок комутаційного зв'язку модуля з монітором, вхід якого зв'язаний з мікроконтролером, а вихід - з блоком комутаційного зв'язку монітора з модулем, також, до пристрою додатково введений монітор поточного стану ізоляції обмоток групи асинхронних електродвигунів, який містить блок комутаційного зв'язку монітора з модулем, блок моніторингу на базі мікроконтролера, блок спряження, блок світлової індикації та блок живлення
Keywords: асинхронний електродвигун; модуль контролю опору ізоляції; автоматичне сушіння; блок живлення; мікроконтролер; блок світлової сигналізації; блок цифрової індикації