Формула життя в дії: секрети творчості та успіху від членів ГО «Інноваційні обрії України». - Землянська, Аліна Вікторівна (My University, 2023)
Найкраще, що можуть робити освітяни й митців у часи війни – тримати свій фронт на захист національної мови та культури, плекання традицій та формування нових. ГО «Інноваційні обрії України» це розуміє і пропонує безліч можливостей заявити про себе, поділитися досвідом, висловити найважливіше.
Keywords: ГО «Інноваційні обрії України»; Фестиваль поезії «Формула життя»