Кінцево-елементне моделювання складних механічних систем - Іщенко, Ольга Анатоліївна; Ищенко, Ольга Анатольевна; Ishchenko, Olha (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
UK: У статті описано новий підхід до дослідження контактної взаємодії елементів розділових штампів. Досліджена контактна взаємодія нижніх базових плит, пакету та підштампової плити пресу. EN: This paper describes a new approach to the contact interaction of elements dividing stamps. Investigated contacts the lower base plate, package and die under the press platens.
Keywords: контактна взаємодія; напружено-деформований стан; штамп для розділових операцій; нижня базова плита; метод скінченних елементів; pin co-operation; tensely-deformed state; stamp for dividing operations; bottom base flag; method of eventual elements