Аналіз комп’ютерних пакетів імітаційного моделювання інформаційних процесів і систем - Зінов’єва, Ольга Геннадіївна; Zinovieva, Olha (Черкаси : ЧДТУ, 2023)
Імітаційне моделювання обчислювальних систем використовується для вивчення та аналізу роботи комп’ютерних систем, мереж, серверів, алгоритмів розподіленого обчислення та інших компонентів обчислювального середовища. Це дозволяє розуміти, як системи функціонують у реальному світі та як вони реагують на різні умови.
Keywords: моделювання обчислювальних систем; моделювання; імітаційне моделювання