Вплив процесу секуляризації на формування розвитку ціннісних орієнтацій сучасної молоді - Барабан, М. С.; Щербакова, Ніна Володимирівна; Щербакова, Нина Владимировна; Shcherbakova, Nina (ТДАТУ, 2019)
Значення релігії в житті нашого суспільства зменшується, а цінності, які вона постулює, нівелюються.
Keywords: молодь; стан українського суспільства; процес секуляризації; релігія