Дослідження гідравлічних характеристик ротатора - Крилов, В. В.; Коломієць, С. М.; Krylov, V.; Kolomiyets, S. (My University, 2009)
UK: У статті наведено аналіз стану та результати досліджень гідравлічних характеристик ротатора при проведенні навантажувально-розвантажувальних робіт. EN: The analysis of the state and results researches of hydraulic descriptions of mimeograph during conducting of loading – unloading works is resulted in the article.
Thе research of gidravlik rotator’s characteristics
Keywords: ротатор; вантаж; гідроманіпулятор; підвіс; центр ваги; момент інерції; навантажувально-розвантажувальні роботи; трактор; робочі органи