Підготовка креативно-інноваційних підприємців як драйвер розвитку креативно-знаннєвої економіки - Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman (My University, 2019)
UK: На сьогоднішній день, час вимагає нових методів та підходів до підготовки, та формування креативно-інноваційних підприємців. У цьому полягає першочергове завданням сучасним ЗВО які роблять підготовку фахівців економічного профілю. EN: The relevance of the research is to create the conditions for the formation of a creative personality, as a result of the formation of a creative and knowledge economy, which requires this type of personality.
Keywords: творча особистість; креативно-інноваційний підприємець; економіка творчих знань; підприємець; креативна економіка; інноваційний менеджмент; creative personality; creative-innovative entrepreneur; creative-knowledge economy