Фонди рідкісних та цінних видань в бібліотеках ВНЗ Запорізької області: досвід роботи та перспективи розвитку - (:unkn) unknown (ТДАТУ ; наукова бібліотека, 2017)
В збірці представлені тексти доповідей, що були заслухані на науково- практичному семінарі бібліотек методичного об’єднання Запорізької області «Фонди рідкісних та цінних видань в бібліотеках ВНЗ Запорізької області: досвід роботи та перспективи розвитку» , яка відбулася 19 травня 2017 року на базі наукової бібліотеки Таврійського державного агротехнологічного університету. Видання стане в нагоді бібліотечним працівникам, дослідникам рідких і цінних фондів.
Фонды редких и ценных изданий в библиотеках вузов Запорожской области: опыт работы и перспективы развития
Funds of rare and valuable publications in the libraries of universities of Zaporizhzhia oblast: experience and prospects of development
Keywords: фонд рідкісних і цінних книг; книгосховища; оцінювання; зберігання; fund of rare and valuable books; bookshops; storage; фонд редких и ценных книг; книгохранение; оценивание; сохранность; паспортизація фонду; база даних; certification of the fund; паспортизация фонда