Опис до патенту на корисну модель № 116620 "Автомобільній кондиціонер" - Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Доробало, О. В. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Автомобільній кондиціонер містить електричне джерело напруги, блок розподілу і управління живленням, регулятор температури, перемикач полярності напруги живлення для штатного і реверсивного режимів роботи, корпус, термоелектричний перетворювач, кулер, дефлектор. Також встановлено термоелектричний перетворювач на основі ефекту Пельтьє, до якого з обох сторін кріпляться перший і другий радіатори теплообмінники
Keywords: автомобільній кондиціонер; електричне джерело напруги; блок розподілу і управління живленням; регулятор температури; перемикач полярності напруги живлення; термоелектричний перетворювач; кулер; дефлектор; термоелектричний перетворювач на основі ефекту Пельтьє