Сучасні тенденції зберігання кормів - Коломієць, С. М.; Мілько, Д. О. (My University, 2010)
Роботу присвячено відображенню сучасного стану процесів зберігання кормів, зокрема внесенню консервантів, також розглянуто перспективи розвитку механізації цих процесів.
Keywords: зберігання кормів; тваринництво; виробництво кормів; силос; сіно; кукурудза; рослини