Технологія інтерактивного навчання - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (My University, 2013)
UK: В статті розглянуті суть технології та прийоми інтерактивного навчання від найпростіших («Робота в парах», «Карусель», «Мікрофон») до складних («Мозаїка», «Мозковий штурм», «Аналіз ситуації»)EN: The article deals with the essence of technology and interactive teaching methods from simple <«Working in pairs», «Carousei», «Microphone») to complex («Mosaic», «Brainstorm», ^Situation Analysis»).
Technology interactive learning
Keywords: інтерактивне навчання; прийоми навчання; методика; групи студентів; «Робота в парах»; «Карусель»; «Мікрофон»; «Мозаїка»; «Мозковий штурм»; «Аналіз ситуацій»