Бесступенчатая гидрообъемно-механическая трансмиссия тракторов - Милаева, Ирина Ивановна; Мілаєва, Ірина Іванівна; Mіlayeva, Іryna (ТДАТУ, 2016)
RU: Статья посвящена использованию бесступенчатой гидрообъемно-механической трансмиссии (ГОМТ) тракторов. В статье описаны особенности устройства и преимущества бесступенчатой гидрообъемно-механической трансмиссии (ГОМТ) тракторов. UK: Стаття присвячена використанню безступінчастої гідрооб'ємно-механічної трансмісії (ГОМТ) тракторів. У статті описані особливості пристрою й переваги безступінчастої гідрооб'ємно-механічної трансмісії (ГОМТ). EN: Sstatte is dedicated vikoristannyu bezstupіnchastoї gіdroob'єmno-mehanіchnoї transmіsії traktorіv. In stattі opisanі osoblivostі Pristrom th perevagi bezstupіnchastoї gіdroob'єmno-mehanіchnoї transmіsії.
Безтупінчаста гідрооб’ємно-механічна трансмісія тракторів
Beztupіnchasta gіdroobєmno- mehanіchna transmіsіya traktorіv
Keywords: трактор; бесступенчатая трансмиссия; гидроагрегаты; фрикционная муфта; гидрообъемная передача