Управління змінами в системі стимулювання праці - Бутим, С. В. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
У сучасних умовах стрімкого розвитку ринкового середовища, технологічних змін, процесів глобалізації та зростання невизначеності, управління змінами перетворюється на одну з ключових функцій ефективного менеджменту. Організації дедалі частіше стикаються з потребою оперативно реагувати на зовнішні та внутрішні чинники, що зумовлює необхідність упровадження продуманих трансформацій. У цьому контексті управління змінами постає як комплексний інструмент, що забезпечує керований перехід до підприємства від поточного стану до цільової моделі його розвитку.
Keywords: праця; стимулювання праці