Аналіз методів і пристроїв для вимірювання функції газообміну біологічних об’єктів - Куценко, Юрій Миколайович; Куценко, Юрий Николаевич; Kutsenko, Yurii (ТДАТУ, 2010)
UK: Робота присвячена аналізу методів дослідження функцій газообміну біологічних об’єктів. RU: Работа посвящена анализа методов исследования функций газообмена биологических объектов. EN: Analysis of methods of research of biological objects gas exchange functions is considered in the article.
Анализ методов и устройств для измерения функции газообмена биологических объектов
Analysis of methods and devices for measuring of biological objects gas exchange function
Keywords: біологічні речовини; газообмін; діелектрична проникність газу