Біохімія та фізіологія рослин. Малий практикум - Колесніков, Максим Олександрович; Пащенко, Юлія Петрівна (Мелітополь : ТДАТУ, 2022)
Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі зі спеціальностей 201 «Агрономія» та 203 «Садівництво та виноградарство» та програмі навчальної дисципліни «Біохімія та фізіологія рослин». У навчально методичному посібнику наведені лабораторні роботи, що охоплюють основні розділи фізіології рослин (фізіологія рослинної клітини, фотосинтез, дихання рослин, водний режим, мінеральне живлення, ріст та розвиток рослин, фізіологія стійкості( та біохімії рослин (вуглеводи, амінокислоти і білки, ліпіди, ферменти, речовини вторинного походження). Для засвоєння практичного матеріалу на початку робіт наведені теоретичні відомості, а в кінці кожного розділу контрольні питання та тестові завдання. Виконання завдань практикуму сприятиме поглибленню знань здобувачів вищої освіти з теоретичної частини курсу та надбанню практичних навичок науково-дослідної роботи з фізіології та біохімії рослин. Рекомендовано здобувачам ступеня вищої освіти «Бакалавр» агробіологічного профілю.
навчально-методичний посібник
Keywords: навчальна дисципліна "Біохімія та фізіологія рослин"»; здобувачам ступеня вищої освіти «Бакалавр» агробіологічного профілю