Інтерактивні методи навчання як засіб формування загальних та професійних компетенцій студентів ЗВО - Абдуллаєв, Алтай Карам-Огли; Абдуллаев, Алтай Карам-Оглы; Abdullaev, Altai; Ребар, І. В. (My University, 2021)
Інтерактивне навчання є найбільш ефективним засобом формування загальних і професійних компетенцій. Компетентнісний підхід при організації навчального процесу вимагає від викладача зміни структури заняття, форм діяльності студентів, принципів взаємодії суб’єктів. Майбутній фахівець повинен бути націлений на самостійність у трудовій діяльності, конкурентоспроможність, творчий підхід у вирішенні питань, що вимагає використання нових методів, спрямованих на індивідуальний розвиток особистості, в навчанні студентів.
Keywords: інтерактивне навчання; студенти; професійні компетенції; контроль; тестові завдання