Опис до патенту на корисну модель № 94041 "Струминний гомогенізатор молока з роздільною подачею вершків" - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Ковальов, Олександр Олександрович; Ковалев, Александр Александрович; Kovalov, Oleksandr; Ялпачик, Федір Юхимович; Ялпачик, Федор Ефимович; Yalpachyk, Fedir (Державна служба інтелектуальної власності України, 2014)
Струминний гомогенізатор молока з роздільною подачею вершків містить корпус з центральним каналом, в місці найбільшого звуження якого розташовані канали для ежектування вершків. Діаметри каналів для ежектування вершків виконані у відповідності до мінімальних діаметрів струменів вершків і розташовані радіально та симетрично відносно осі центрального каналу
Keywords: струминний гомогенізатор молока; гомогенізація емульсій; ежектування вершків; харчова промисловість; переробна промисловість; молокопереробна промисловість; фармацевтична промисловість; хімічна промисловість; нафтопереробна промисловість