Інформаційні технології в інноваційному розвитку АПК - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Інформаційні технології – це в певному розумінні системні знання міжгалузевого характеру, спрямовані на створення додаткової вартості, як на галузевому, так і на міжгалузевому рівнях. Не слід ототожнювати інформаційну технологію з технологією інформатики. Технологія інформатики лише частина інформаційної технології [1], так як остання – це галузь знань, а перша – сукупність прийомів (в тому числі комп’ютерні програми) і засобів (прилади, інформаційно-вимірювальні системи, комп’ютери та ін.). EN: The role of information technology as a direction of science between industries is shown. On the basis of the interrelation of objects of agricultural production, a hypothesis is formulated about the optimal provision of the efficiency of agricultural production using information technologies.
Keywords: інформаційні технології; потоки даних; бази даних; dialectical generality; information support; information models; data flows; databases