Основні характеристики швидкості різання при обробці матеріалів з кубічного нітриду бору - Водяницький, Іван Олексійович (ТДАТУ, 2021)
Швидкість різання є найважливішим фактором інтенсифікації обробки матеріалів різанням із застосуванням інструменту з синтетичних надтвердих матеріалів, з метою, коли резерви істотного підвищення швидкостей різання традиційним інструментальним матеріалом практично вичерпана.
Keywords: інструментальні матеріали; матеріалообробка; різання загартованих сталей; збільшення швидкості обробки