Перспективна енергозберігаюча технологія виробництва концентрованих кормів - Подашевська, О. І.; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2021)
Дана схема дозволяє отримати високу продуктивність технологічної лінії в стаціонарних умовах. Валовий обсяг виробництва плющеного зерна за такою схемою становить 1500 тон. Особливістю технологічної лінії приготування плющеного зерна по даній схемі є її висока продуктивність і гарна організація технологічного процесу.
Keywords: вологість зерна; плющене зерно; плющення фуражного зерна; консервування зерна