Застосування холоду у процесі зберігання ягід - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Паламарчук, Ігор Павлович; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (ТДАТУ, 2020)
Технологія шокової заморозки забезпечує збереження якостей свіжого продукту і робить це краще, ніж при інших способах заготівлі та зберігання.
Keywords: швидкоморозильні апарати; заморожування; консервування ягід; технології зберігання; переробка плодоовочевої продукції