Проблема мови та культура мислення К. Гордієнка - Шарова, Тетяна Михайлівна; Sharova, Tetiana; Землянська, Аліна Вікторівна; Zemlianska, Alina (Одеса, 2021)
UK: У статті представлено розуміння К. Гордієнком проблеми мови та культури мислення у ХХ ст. Акцентовано увагу на тому, що письменник вільно орієнтувався у сферах української та світової культури, літератури, мови. EN:The article presents K. Gordienko’s problem of language and culture of thinking understanding in the twen tieth century. It emphasizes the fact that the writer fluently ori ented in the spheres of Ukrainian and world culture, literature and language.
The problem of K. Gordienko’s language and the culture of thinking
Keywords: проблема мови; культура мислення; художня творчість; поетика; література; мовознавство; language problem; culture of thinking